Novinky
Druhý díl Domácího mlékaře

Právě vyšel 2. díl knihy Domácí mlékař. Spolu s knihou si můžete také zakoupit pracovní Zápisník domácího mlékaře. Ke každé knize DM2 jako dárek laminovaná tabulka Záměna kultur.

více
Dopravce

Zasíláme pomocí České pošty a Zásilkovny.

více

GDPR

Zpracování osobních údajů

1.            Udělujete tímto souhlas společnosti ……Klára Hadašová……. , se sídlem …v Polici nad Metují, IČ: 67622887, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

-              jméno a příjmení

-              název společnosti

-              e-mail

-              telefonní číslo

-              adresa

 

2.            Jméno, příjmení, název společnosti a adresu je nutné  zpracovat za účelem  poskytnutí daných informací společnosti Česká pošta – podání online, aby mohl být vámi zakoupený produkt doručen na vaši adresu. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

 

3.            S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu. Více informací na stránce http://www.analfabet.cz/jak-nakupovat/obchodni-podminky/gdpr/

4.            Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.

5.            Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

-              vzít souhlas kdykoliv zpět ,

-              požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-              požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

-              vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

-              požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

-              v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Copyright 2018 - 2019 © Analfabet